Jäta navigatsioon vahele

Teksti suurus

Kontrastsus

×

Idee45 2. päev Peetri lasteaed-põhikoolis

Idee45 projektikirjutamise koolituse teine päev on edukalt lõpule jõudnud ning aeg on kirja panna kokkuvõtted. Noorte jaoks on oluline mõista, mis on projekt, mis on nende roll projekti kirjutamise juures ja kuidas jõuda seatud eesmärkide saavutamiseni. Just need olid teemad, mida tänasel päeval kõige enam puudutati. Kõik sai loodetavasti puust ja punaselt selgeks. Kogutud sai palju mõtteainet ning seatud ohtralt eesmärke. Lisaks sellele leiti üles oma juba vanad tuttavad või hoopiski uued sõbrad, kellega üheskoos see põnev teekond ideest tulemusteni ette võtta ning teepeal teineteisele toetudes oma eesmärgid täide viia. Saime mängida, suhelda, tutvuda, naerda ning tõsiselt plaane paika panna.

Hommikupoolikul oli põhiteemaks selgeks saamine, et mis see projekt siis ikka on. Toimus projektide laat. Päeva teises pooles seadsime juba mõtted tõsisemalt loodetavasti novembrist toetus taotlema hakkavate projektide loomisele. Õhtupoolik möödus „hea projekti“ tunnuste selgeks saamise ja ühe korraliku KRÄU mahapidamise tuules.  Sest ja töö ja lõbu peavad ikka käima käsikäes 🙂

Второй день обучения по написанию проектов  Ideе 45 успешно завершен, и пришло время подвести итоги. Молодым людям важно понять, что такое проект, какова их роль в написании проекта, и как достичь поставленных целей. Ответам на эти вопросы было уделено особое внимание в ходе сегодняшнего дня.  Собравшиеся получили информацию для размышления  и поставили  для себя много целей. Кроме того, они нашли своих старых знакомых или новых друзей, с которыми вместе пройдут это захватывающее путешествие от идеи к желаемым результатам . Участники обучения  играли, общались, веселись, а также планировали свои дальнейшие действия.

Во второй половине дня  происходила ярмарка проектов, где участники старательно  работали над созданием проектов, которые необходимо подать 01.11.2017. К вечеру  сложилось четкое  представление того, что  такое «хороший проект». Вечер закончился веселым KRÄU, потому что работа и веселье должны идти рука об руку .

Autorid: Jevgenija Narva Kesklinna Gümnaasiumist ja Gethe Laulasmaa Koolist