Jäta navigatsioon vahele

Teksti suurus

Kontrastsus

×

CheckUp koolitus KA1 toetusesaajatele – noorsootöötajate õpirände projektitegijatele

Koolituskohtumine „Check up“ on mõeldud programmi Erasmus+ Euroopa Noored 2017-R3 toetust saanud KA1 noorsootöötajate õpirändeprojektide elluviijatele.

NB! Kui teie projektimeeskonnal ei ole varasemat kogemust noortevahetuse projekti elluviimisel, siis on see koolitus kindlasti kohustuslik.Project_development_stages

CheckUp toimub 25. jaanuar 2018 Tallinnas.
Alustame kl 11:00, lõpetame orienteeruvalt kl 15:00.

Kohtumisele on oodatud 1-2 antud projektiga enim seotud inimest teie organisatsioonist (ankeet ühine). Kui teie projektimeeskonnal ei ole varasemat kogemust ehk olete programm Erasmus+: Euroopa Noored noorsootöötajate õpirände esmaprojektitegijad.

Registreerimisvormi palume täita nii ruttu kui võimalik hiljemalt 14. jaanuariks. Kinnituse ja lisainfot saadame hiljemalt 16. jaanuaril.

NB! Mida konkreetsemad on teie küsimused registreerimisankeedis, seda lihtsam on meil päevakava sisu planeerida. Soovitame süveneda otsuskirjas väljatoodud ekspertide hinnangusse ja mõelda selle peale, mis on teie projekti kõige tugevam külg ning millised on siiski need aspektid, mida on vaja edasi arendada.

Osavõtt on teile tasuta, kulud katab SA Archimedese noorteagentuur (SANA).

Kiiremates küsimustes pöörduge palun Salome Šakarašvili poole e-posti teel salome.sakarasvili@archimedes.ee.

Presentation1

Töötuba viiakse läbi Struktuurifondide perioodi 2014-2020 tegevuse „Noorsootöötajate koolituste arendamine“ tegevuskava raames.