Jäta navigatsioon vahele

Teksti suurus

Kontrastsus

×

Ühine #ErasmusDays tähistamisega: leia põnevaid sündmuseid ja lisa kaardile enda oma

Festival #ErasmusDays leiab sel aastal aset 14.-19. oktoobrini. Nende kuue päeva jooksul tähistatakse üle maailma võimalusi, mida Erasmus+ programm pakub. See tähendab, et korraldatakse erinevaid üritusi, näituseid, kohtumisõhtuid jm, et tutvustada noortevahetuste võimalusi, tehtud projektide tulemusi ja kõiki muid põnevaid võimalusi, mis programmiga kaasas käivad. Julgustame sellest osa võtma ja registreerima veebikaardil ka oma Erasmus+ programmiga seotud üritus.

#ErasmusDays ametlikult veebilehelt leiab kaardi, kuhu üritused märkida, viited, mida sotsiaalmeedias kasutada ning kommunikatsioonikomplekti tööriistadega (logod, bännerid, plakatid jms), mis teeb enda ürituse läbi viimise hõlpsamaks ja paremini leitavaks. Samuti saab sealt ammutada inspiratsiooni oma ürituse tarvis või leida toredaid sündmuseid, mida ise külastada.

Ideid oma ürituse korraldamiseks:

  • Tutvustage projektitulemusi ja viidake oma projektile Erasmus+ projektitulemuste andmebaasist
  • Programmi vilistlased ning veel kestvates projektides osalejad on oodatud jagama oma isiklikke projektikogemusi
  • Korraldage näitusi, küsitlusi, mälumänge, häkatone, videomänge, taskuhäälinguid, looge oma projekti playlist, vahva video, blogi, Instagram’i/ Facebook’i või YouTube’i live.