Jäta navigatsioon vahele

Teksti suurus

Kontrastsus

×

Eurodesk võrgustik kutsub noorteinfo uuringus osalema!

Kas olete kunagi tundnud, et välismaal õppimise, vabatahtliku töö, õppimise või töötamise kohta info leidmine on keeruline või pettumust tekitav? Või soovid, et keegi tegelikult kuulaks, mida noored vajavad?

Küsimustikule saab vastata 1. oktoobrist 12. novembrini.

Võta osa Eurodeski noorteinfo uuringust ja tee oma hääl kuuldavaks! Me tahame mõista sinu infovajadusi ja -harjumusi, näiteks milliseid kanaleid te kasutate, millist teavet otsite ja kelle poole pöördute nõu saamiseks. See on sinu võimalus aidata muuta noorte infoteenused sinu ja teiste noorte jaoks palju kättesaadavamaks ja kasutajasõbralikumaks. Sinu vastused võimaldavad Eurodeskil ning riiklikel ja Euroopa institutsioonidel oma teenuseid parandada.

Kujundame noorteinfo tulevikku koos! 

Võite osaleda, kui:

  • Sa oled vanuses 13 kuni 35 ja,
  • Elad Euroopa Liidus, Islandil, Liechtensteinis, Norras, Põhja-Makedoonias, Türgis, Serbias, Šveitsis, Gruusias või Ukrainas.

Kui me ütleme “õpirände kogemus”, siis peame silmas mis tahes õppimist, koolitust või töökogemust välisriigis. See võib tähendada ülikooli semestrit välismaal, osalemist seminaril või koolitusel, noortevahetust või vabatahtliku töö programmi välismaal või töötamist teises riigis!  Pidage meeles, et küsitlus on tõlgitud kõikidesse keeltesse tehisintellekti abil ja tõlgitud tekst ei pruugi olla täiuslik.

Küsimustikule vastamine võtab umbes 30 minutit. 

Igal nädalal valime juhuslikult välja ühe osaleja, kes võidab ühe 50€ vautšeri auhind! Samuti loosime Eesti vastajate vahel välja iga nädal nännikoti, mille toimetame sulle sobivasse pakiautomaati 🙂

Uuringu küsimused leiad siit: https://survey.eurodesk.eu/et/