Jäta navigatsioon vahele

Teksti suurus

Kontrastsus

×

Koolitus „Rahvusvahelise projektijuhtimise õpetamine koolis“ tuleb taas!

Tasuta koolitus on mõeldud haridus- ja noorsootöötajatele, kes on huvitatud valikaine “Rahvusvahelise projektijuhtimine” õpetamisest. Ühtlasi otsime koole, kes oleks valmis seda valikainet õppekavasse lisama. Oleme omalt poolt välja töötanud nii ainekava, õpetaja käsiraamatu kui näidis-tunnikavad.

Koolituse eesmärk on anda ülevaade õppeaine olemusest, katsetada erinevaid meetodeid mitteformaalse õppimise toetamiseks ja tutvustada tugimaterjale. Samuti aitab koolitus luua uusi kasulikke tutvusi.

Koolitus toimub 23 – 24. oktoobril 2024 Tallinnas ning registreeruda saab kuni 4. oktoobrini 2024.

Registreeri koolitusele!

 

Koolitusel osalemiseks leiab inspiratsiooni eelmises lennus osalenud õpetajate kogemuslugudest. Samuti on kuulamiseks saadaval põnev ja informatiivne samateemaline taskuhääling.

Koolitus toimub arenguprogrammi “Projektiõpe koolides” raames. Koolitust korraldab HARNO Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri noorteprogrammide keskus.

“Rahvusvahelise projektijuhtimine” valikaine sobib eeskätt gümnaasiumiastme õpilastele, võimaldades neil omandada praktilisi oskusi projekti kirjutamisel ja juhtimisel. Aine eduka läbimise korral töötavad noored välja projekti idee, mille saab esitada Erasmus+ ja Euroopa Solidaarsuskorpuse agentuuri noorteprogrammide keskusele või mõnele teisele rahastajale.

 

Lisainfo: Ingrid Evert (Ingrid.Evert@harno.ee).